Friday, June 5, 2009

~Layan~

Bismillahirrahmanirrahim...

tak dpt nk meng-update blog ni dlm masa terdekat,,,
sbb bz,,
bz bersama family...
bz menjahit gak...
adoi,,,
mmg kena korbankan masa la...

tp tak dpt nk lwn lg masa yg umi dan abah korbankan utk membesarkan kami..
..
rslt???
takutnya...dah kluar dah rslt...
alhamdulillah ku bersyukur kpd Allah dgn rslt yg diperoleh..
doakan spy lbh istiqamah dlm bljr dll..
INGAT!! MAINTAIN kan RSLT!!!
KLINIKAL PSIKOLOGI menunggu mu!!
InsyaAllah...
AMeen

8 comments:

eman ainol said...

congratulation...even eman tak tau result iman ape...hehehe...best of luck...eman tak pi ambik result lagi nih,cuak...

Tarhata Kiran said...

semoga istiqamah dalam setiap usaha yang baik...:)

ideamenulis said...

Bila balik kampus, dalam waktu senggang, boleh buat bisnes jahit.

Nurul Iman said...

eman ainol..
insyaAllah rslt elok klu kita usaha sungguh+keredahaan dr Allah+doa mak ayah

tarhata kiran...
syukran atas pesanan yg diberi

idea menulis@a.k.a cikgu zul...
syukran sbb ziarah blog saya,
balik kampus insyaAllah akhir bln6,
nk buat bisnes jahit tu,kena betul2 mahir dlu br yakin nk buat kat orang lain,he3

novelist29 said...

salam iman~
lama dop dgr cite la..heh
neway, psycho mcm mn iman study kat uni ek?
tak paham la..siap ngn industry&org lagi..
just interested nk tau la...
-_-'..
all da best for past-present-future!
may Allah bless..^_^y

Nurul Iman said...

to novelist29..

wslm..sapo ek??leh oyak nama penuh,,bkn nama samaran,,,huhu..
yg bljr skrg ni general pny,,,ada social psychology,developmental psychology,abnormal pschology dll,,,yg berkait psl kehidupan manusia...nk tau lbh lanjut,,email la ngn iman..nihaja89@gmail.com...

trima kasih...
all d best to u too

Nurul Iman said...

salam novelist 29...hehehe..
maaf,,tau dah sapo..pade supo knl pon gayo msg ni

novelist29 said...

hehe..
sorry accepted la..
semua org tgk gaya tulis baru kenal sapa penulisnya..
belajar gak psycho tp tak dak details sgt..just ethics je banyak...huhu
pray 4 me...